Sony Vegas Pro 15 Rengat

ku | Januari 29, 2017

Sony Vegas Pro 15 Rengat

Ngundeur Sony Vegas Pro 15 rengat Free

Sony Vegas Pro 15 Retakan mangrupa program na rohangan ngédit video unggulan jeung sababaraha fitur anyar tingkat profésional. Ngundeur Sony Vegas Pro 15 retakan lengkep sareng patch redaktur mangrupakeun kasaimbangan fitur mantap diatur ku panganteur pemula ramah tur workflow. Éta teu kabeh eta oge boga harga ramah-dompét keur pamaké. download, Sony Vegas Pro 15 software keygen retakan pinuh, mangrupakeun redaktur basis Kala nu gampang pikeun neuleuman jeung make pikeun beginners. Sababaraha modifikasi anu dilakukeun dina Sony Vegas Pro 15 Rengat konci nu ieu mah dina pro 12.

Kayaning fungsi baheulana ayana dina hiji toolbar luhur geus dipindahkeun handapeun éta Gariswanci. Pakakas oft-dipaké téh dibawa saeutik ngadeukeutan ka tindakan. Sumawona, lima parabot édit anyar anu manageable ti toolbar anyar ieu: acak, ngeunakeun, nyorosod, Waktos manteng / neken jeung Split motong. Ieu kabeh fungsi saméméhna sadia dina Pro 12 via keyboard tapi kiwari aya diaksés kalayan ngagunakeun ikon clickable. Sababaraha parobahan geus ogé geus dijieun pikeun perbaikan archiving proyék ku nu sagala payil media nu patali ka proyék sarupa anu disimpen kana hiji lokasi, kaasup kala nested. Ayeuna anjeun bisa ngundeur Sony Vegas pro 15 retakan 64 bit jeung patch na Sony Vegas Pro 15 Rengat 32 bit jeung patch.

Sony Vegas Pro 15 Rengat undeuran haratis versi pinuh 32/64 bit gaduh dua modus online tur offline. Mode online: tiasa mairan tur kadalikeun boh babarengan atawa papisah (duanana, sacara real waktos tur sakaligus). Ngagunakeun hiji iPad bisa ngeureunkeun eta, neangan hal, ngamimitian hirup tur sanajan ngareureuhkeun playback nu. Catetan muterna pilihan oge sadia dina Kala anu kawas spidol nu pigura akurat bisa leungit. Mode offline: modeu Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngundeur proyék kapan na mana mun marios sakabéh eusi dina sanajan batur teu boga aksés ka program nu. Fitur pangalusna nyaeta reviewers nu bisa nyieun eupan balik ku cara ninggalkeun spidol na catetan.

Sony Vegas Pro 15 Rengat Fitur Full

  • Sony Vegas Pro 15 Keygen nyaeta affordable sakumaha dibandingkeun pro-tingkat rai basis Windows séjén
  • Sony Vegas Pro 15 konci anu gampang ngagunakeun tur mibanda plugins mangpaat
  • Sony Vegas Pro 15 patch gaduh aplikasi kolaborasi
  • Loudness méter ogé diropéa dina versi ieu
  • NewBlueFX Video kabutuhan poko (fitur pakét 100 prasetél di 10 plugins canggih pikeun ningkatkeun pidangan proyék di wewengkon VFX.)
  • Sony Vegas Pro 15 Patch ogé mibanda XAVC intra MXF pinter ngarobah
  • paradigma multi alat: parabot remen dipaké téh diayakeun dina menu pop-up perenahna sahandapeun Kala anu.
  • proyék Archiving: Arsip media pakait sareng proyék atawa media dipake dina Kala anu.

Sony Vegas Syarat Pro System

  • Windows 7,8,8.1,10 Sistem operasi
  • quad core, intel core i5 atanapi Processor Leuwih alus
  • 4GB memori dipasang (Ram)
  • 512MB grafik
  • 11 Directx
  • 6GB Rohangan bébas tina teuas

Kumaha Ka rengat Sony Vegas Pro?

  • download Sony Vegas Pro 14 bebas ti tombol dibikeun
  • Masang Sony Vegas Pro
  • folder Buka retakan & baca sadayana instruksi nu.
  • Sony Vegas Pro Mac rengat konci ogé sadia dina folder diundeur
  • pikeun Mac, Pamaké baca metoda ngaktipkeun handap
  • retakan gampang! ngaraosan

Sony Vegas Pro 15 Retakan Mac retakan malah buka, Ngundeur pak pinuh tina tombol dibikeun. Ulah salempang server aman kami bakal nyambung server Mac Anjeun. Baca sakabeh instruksi dina Sony Vegas pro 14 rengat file Mac .txt.

Ngundeur Sony Vegas Pro 15 Rengat

nu ngarang: Emily Kenzie

total thinker, nu nulis, maven Travel. jelema nu ngajajah. guru web. fan dahareun. enthusiast alkohol. Infuriatingly hina trailblazer internet.

Leave a Reply