Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat

ku | Desember 8, 2017

Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat File nyaéta software kuat nu nyadiakeun kaamanan pikeun pamaké PC. Latest Quick Heal Total Security Crack File has an intelligent antivirus engine to detect. Éta ogé bisa ngabéréskeun ancaman sangkan komputer gawe dina aliran sampurna. Bébas Gancang dudung Antipirus konci Pro Produk malah Nyadiakeun kaamanan email dumasar-awan. The pamaké, sarta pilihan sandbox browser nyadiakeun pangalaman browsing aman.

Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat File

Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat File, Key produk

fitur ieu, ngahiji jeung fungsi Web Kaamanan, allocate pamaké kalawan real-time kaamanan awan nu Batesan aksés ka situs web malware-kainféksi. Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat File hadir kalawan diwangun-di rusuh dudung téhnologi DNA Scan nu geus ditingkatkeun inspeksi behavioral sarta karakteristik sagala aplikasi unsafe on Sistim pamaké.

The firewall mantap nyandak pamaké pikeun ngeset kadar perlindungan pikeun lalulintas Internet sarta aplikasi nu coba pikeun nyambung ka jaringan nu. Sumawona, Gancang dudung Jumlah Kaamanan rengat File geus rusuh dudung Lacak abdi Laptop Service nu mantuan pamaké lagu nu whereabouts pamaké leungit atawa dipaling laptop.

“Protection malware” tina Gancang dudung nawaran panyalindungan Maximum ka PC ngalawan spyware, adware, keyloggers, resiko-Ware, jeung program jahat lianna. Datang kalawan “Anti Keylogger” nu nyegah program disebut keyloggers ti ngarekam naon pamaké jenis dina kibor bari lakukeun perbankan online atawa ngan saukur ngotéktak Internét.

Gancang dudung Antipirus Free Download Vérsi Full

fitur nu paling pikabitaeun disebut”PC2Mobile Scan” ngamungkinkeun pikeun nyeken jeung ngabersihan alat mobile liwat PC. pamaké éta saukur geus Sambungkeun mobile pikeun PC, milari deui, jeung inféksi malware kauninga bersih. PC2Mobile Scan ngarojong Windows, ios, BlackBerry, Android, jeung alat Symbian.

Anjeun Dupi ogé kawas Tally ERP 9 Rengat

Sajaba ti, eta boga “parental Control” fitur nu mantuan kolotna mastikeun yén budak maranéhanana ngagunakeun Internet constructively tanpa lalaki kakeunaan salah sahiji bahaya na. Special features like internet Browsing Control: hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngawatesan kids ti ngadatangan pantes websites.Application Control: Mantuan ngatur pamakéan barudak tina komputer applications.PC Aksés Control mantuan dina netepkeun jadwal hiji dumasar kana nu, kids bisa ngakses komputer maranéhanana dina time.Overall tinangtu, Gancang dudung Antipirus Pro mangrupakeun suite kaamanan kuat yén nyadiakeun tingkat alus panyalindungan dina unggal PC.

Gancang dudung Antipirus Pro Produk kaistiméwaan:

  • Gampang ngagunakeun jeung mere waktu tuff kana virus.
  • panganteur ramah-pamaké.
  • kerentanan scanner: Mantuan pikeun ngaidentipikasi sarta ngalereskeun vulnerabilities kaamanan on PC.
  • firewall anu ngamungkinkeun netepkeun tingkat perlindungan pikeun lalulintas Internet anu coba pikeun nyambung ka jaringan nu.
  • Mesin antipirus calakan (Protection core)epektip ngadeteksi na resolves ancaman.
  • The real-time Sistim kaamanan awan Batesan aksés ka situs web malware-kainféksi.
  • Mesin antipirus scan avoids file ulang scanning nu teu acan dirobah.
  • dudung aplikasi rusuh nyadiakeun kaamanan email dumasar-awan.
  • “browser Sandbox” web browser nyadiakeun pamaké ku pangalaman browsing aman.
  • Gancang dudung TrackMyLaptop Service mantuan lagu leungit atawa dipaling laptop.

Download Quick Heal Total Security Crack

nu ngarang: Emily Kenzie

total thinker, nu nulis, maven Travel. jelema nu ngajajah. guru web. fan dahareun. enthusiast alkohol. Infuriatingly hina trailblazer internet.

Leave a Reply