kabijakan privasi

kabijakan privasi | SActivator.com

sactivator.com urang ngakuan yén privasi informasi pribadi Anjeun penting. Di handap ieu informasi naon rupa inpo pribadi we narima jeung ngumpulkeun sawaktos Anjeun make 'sactivator.com'Jeung kumaha we safeguard informasi Anjeun.

Urang kungsi ngajual inpo pribadi Anjeun ka pihak katilu.

Ieu kami nganggo pausahaan pariwara pihak-katilu ka ngawula ka Iklan lamun nganjang website urang. Nu Iklan bisa ngandung cookies nu bisa dipaké ku pausahaan pariwara ka leuwih alus ngarti kahoyong a nganjang jeung Sangkan maranéhna gampang dina pikeun mintonkeun Iklan patali. Tapi, nu cookies narima jeung advertisements dikumpulkeun ku pausahaan iklan jeung urang teu miboga aksés ka informasi nu. pausahaan ieu bisa ngagunakeun informasi (teu kaasup ngaran anjeun, alamat, Alamat email, atawa nomer telepon) ngeunaan kunjungan ka ieu situs web séjén dina raraga pikeun nyadiakeun advertisements ngeunaan barang sarta jasa dipikaresep ka anjeun.

Cookies jeung Beacons Web

Ieu kami nganggo pausahaan pariwara pihak-katilu ka ngawula ka Iklan lamun nganjang website urang. pausahaan ieu bisa ngagunakeun informasi (teu kaasup ngaran anjeun, alamat, atawa alamat surélék) ngeunaan kunjungan ka ieu situs web séjén dina raraga pikeun nyadiakeun advertisements ngeunaan barang sarta jasa dipikaresep ka anjeun. Lamun hoyong inpo nu leuwih lengkep ngeunaan prakték ieu hoyong nyaho pilihan Anjeun dina hubungan·teu ngabogaan informasi ieu dipaké ku pausahaan ieu.

Watch Video Ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan