Naékna tina Makam Raider rengat keur PC

ku | Desember 12, 2016

Naékna tina Makam Raider rengat

Download Rise of the Tomb Raider Crack Free

Kebangkitan tina Makam Raider rengat keur PC mangrupa aksi jeung pulas tina petualangan video game. Nu storyline game kieu Lara Croft salaku manéhna ventures kana Siberia dina pilarian kota legendaris tina Kitezh. Battling masarakat paramilitary anu boga tujuan di ngéléhkeun nya jangji kota ngeunaan kalanggengan. Kaulinan utamana museurkeun kana survival jeung ngempur. Sumawona, pamaén ogé bakal ngajajah bentang jeung rupa-rupa pilihan tombs.Camilla Luddington naék deui ka sora jeung executes peran nya salaku Lara. Pamaén kudu ngadalikeun Lara ngaliwatan kaayaan beda kawas lawan battling, jeung pagawean teka bagian platform. Manéhna ngagunakeun gadget beda maju tur muka dina ngaliwatan carita. Saterusna, Lara bisa ngagunakeun lingkungan ka kauntungan nya di buruan. Manéhna bisa nyumput di bushes atawa tangkal. More metot ieu crafting Molotov cocktails jeung granat makeshift, shooting panah di objék ka ngaganggu musuh.

Camilla Luddington naék deui ka sora jeung executes peran nya salaku Lara. Pamaén kudu ngadalikeun Lara ngaliwatan kaayaan beda kawas lawan battling, jeung pagawean bagian platform teka. Manéhna ngagunakeun gadget beda maju tur muka dina ngaliwatan carita. Saterusna, Lara bisa ngagunakeun lingkungan ka kauntungan nya di buruan. Manéhna bisa nyumput di bushes atawa tangkal. More metot ieu crafting Molotov cocktails jeung granat makeshift, shooting panah di objék ka ngaganggu enemies.Additionally, Lara boga kakawasaan traversing rooftops oge bisa nyingkahan ngempur sakabehna ku climbing tangkal. tipena béda tina bows bisa dijieun maké ti sato hususna jeung bahan nu Lara bisa moro jeung salvage. pestol Lara sacara, climbing sumbu jeung shotgun, bedil narajang unggal jeung varian maranéhanana aya di aksi. item anyar dina naékna tina Makam Raider rengat game di antarana péso moro pikeun melee atawa nyolong serangan. A re-breather ogé ditambahkeun pikeun éksplorasi di jero cai, jeung pick konci pikeun muka crates kakonci jeung doors.Platforming mékanika ogé bagian ti hiji petualangan jiga jumping payun ngalawan tembok nangtung jeung ngojay. Lura bisa ngalakukeun luncat ti lis ka lis ogé ayun dina trapeze nu.

Sajaba ti, Lara boga kakawasaan traversing rooftops oge bisa nyingkahan ngempur sakabehna ku climbing tangkal. tipena béda tina bows bisa dijieun maké ti sato hususna jeung bahan nu Lara bisa moro jeung salvage. pestol Lara sacara, climbing sumbu jeung shotgun, bedil narajang unggal jeung varian maranéhanana aya di aksi. item anyar dina kaulinan di antarana péso moro pikeun melee atawa nyolong serangan. A re-breather ogé ditambahkeun pikeun éksplorasi di jero cai, jeung pick konci pikeun muka crates kakonci jeung doors.Platforming mékanika ogé bagian ti hiji petualangan jiga jumping payun ngalawan tembok nangtung jeung ngojay. Lura bisa ngalakukeun luncat ti lis ka lis ogé ayun dina trapeze nu. The rise of the tomb raider PC crack solves your problems. Here are some features of rise of tomb raider crack.

Naékna tina Makam Raider rengat Game Boga Fitur kacida alusna

  • sistim Crafting:
    Pamaén bisa nyieun item kawas tipe panah beda (racun, granat, tali, climbable, seuneu) di lingkungan kasar kaulinan sacara scavenging bahan tina tutuwuhan jeung sato.
  • sistim cuaca:
    Boh karakter manusa jeung sato bisa meta ka daur beurang-peuting.
    Salaku conto, lamun éta waktu usum Lara kudu moro hiji ajag nu ngan asalna kaluar salila waktu nu tangtu dina sapoe nyieun jaket usum hardier
  • fitur Mobility:
    Lara bisa ngojay nu bakal ditambahkeun ka taktik tempur nya.
  • kajadian waktu Gancang:
    Bisa ngalakukeun dodging pikeun nyegah sarap deadly dina kaulinan jeung ngalakukeun pagawean serangan jeung counters.
  • Gampang pikeun muterkeunana:
    Ieu matak jeung gampang pikeun muterkeunana kaulinan jeung pilihan belah lemes.
  • 3D Interface:
    landscapes Geulis jeung lokasi geulis, pintonan gunung, jsb. méré pamuter ngarasa sagalana lumangsung pikeun nyata. Ngajadikeun pamuter meunang leuwih aub di jerona.

Kumaha Paké & Retakan naek ti Makam Raider

  • Download rise of the tomb raider crack status free by given Locker
  • Ayeuna Ngundeur game ti tombol dibikeun
  • Ngaganti file retakan ti diréktori game
  • Enjoy The tomb raider crack game.

Download Rise of the Tomb Raider Crack for PC

 

Leave a Reply