Adobe Acrobat Pro DC rengat 2018

ku | Nopember 3, 2017

Adobe Acrobat Pro DC rengat

Adobe Acrobat Pro DC rengat mangrupakeun rarancang anyar kalawan Adobe Dokumén Awan anu bakal ngarobah cara gawe jeung nanganan dokumén bisnis penting. Vérsi ieu bakal ngidinan pamaké pikeun digawe linggih mana kalayan betah alatan fitur awan. Sumawona, eta boga aplikasi mobile Acrobat DC anyar kalayan bantuan nu pamaké bisa nyieun, édit, jeung asup PDFs sarta ogé bisa migunakeun Mobile Patalina ngakses file panganyarna sakuliah desktop, web, jeung mobile. Adobe Acrobat Pro DC keygen ngidinan Anjeun pikeun ngedit PDFs instan sarta dokumén discan alami berkat téknologi OCR anyar. Anjeun bisa ogé resep Adobe Photoshop CC 2018 Rengat.

Sareng lengkep, diwangun-di layanan e-signature Adobe Acrobat Pro DC keygen bisa ngantep anjeun ngirim, jalan satapak, ngurus, jeung toko ditandatanganan dokumén.

dokumén penting ogé bisa ngajaga ku ngahulag séjénna ti Niron atawa ngédit informasi sénsitip dina layanan Dokumén Awan PDFs.Adobe urang ogé ngandung diwangun-di Signing PDF jeung routing nu ngajadikeun digawé leuwih merenah keur pamaké.

Ngundeur Adobe Acrobat Pro DC rengat boga efisien, friendly-pamaké panganteur anyar jeung sababaraha perbaikan signifikan dina OCR na téks-na rohangan ngédit. Cai mibanda tumpukan parabot pikeun pamaké nepi ka dicekel kalawan. Cai mibanda nyatu fitur anyar, tapi robah utama dina versi ieu panganteur anyarna.

Ayeuna eta ngawengku hiji kotak Pakakas Search anu ngamungkinkeun pamaké asupkeun sababaraha hurup tina nami alat nu mana anjeunna hayang make, tur alat nu lajeng némbongan dina panel a di katuhu tina jandela. samping parabot panel mangrupa etasy keur ngaropea, sakumaha ieu di redesigned, modern-pilari toolbar di luhur jandela. Lamun ngagunakeun dina Amazon atawa toel-sangkan Windows tablet séjén, panganteur ieu pinuh touch-diaktipkeun.

Bébas Acrobat Pro DC rengat 2017 bisa nambahan atawa ngédit téks dina font aslina a dokumen urang malah lamun dokumen a aya dina format buku dicitak dina font panas-logam heubeul nu teu aya dina sagala komputer atawa gambar discan.

Taya software optik-karakter-bacaan lianna mibanda fitur unik sapertos. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun repurpose téks dicitak heubeul di cara sagemblengna anyar. Téks-na rohangan ngédit ngawengku pangabisa nambah item ka béréndélan bulleted na wilanganana. Acrobat Pro DC, kalawan speed na, sleekness, sarta ditambahkeun kakuatan, teh Acrobat pangalusna acan na master of domain na.

Adobe Acrobat Pro DC Fitur

  • Miboga kamampuh ngahasilkeun awan dokumen
  • aplikasi mobile Acrobat DC Anyar keur genah pamaké.
  • Ditingkatkeun OCR pikeun ngadeteksi kecap kalawan toolbar a.
  • Kamampuhan pikeun ngédit discan atanapi buku format teks
  • panganteur intuitif jeung ramah-pamaké
  • A Asép Sunandar Sunarya vast parabot jeung touch-diaktipkeun panganteur di.

Kumaha rengat Adobe Acrobat Pro?

  • Ngundeur Adobe Acrobat Pro DC rengat kalawan daptar nomer Serial.
  • Ayeuna install .exe sarta kaluar tina baki.
  • Nyalin Adobe .dll file / amtlib.dll ti folder download sarta ngaganti dina diréktori instalasi.
  • Anjeun tiasa milarian dina diréktori instalasi dieu. [ C:\program Payil (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\ ]

Ngundeur Adobe Acrobat Pro DC rengat 2018

nu ngarang: Emily Kenzie

total thinker, nu nulis, maven Travel. jelema nu ngajajah. guru web. fan dahareun. enthusiast alkohol. Infuriatingly hina trailblazer internet.

Leave a Reply