DMCA

Act Digital Millenium Copyright ("DMCA") | SActivator.com

Sactivator.com di sasuai jeung 17 U.S.C. § 512 jeung Act Digital Millenium Copyright ("DMCA"). Ieu téh kawijakan urang ngabales wae notices ngalanggar jeung nyokot tindakan hade dina Act Digital Millenium Copyright ("DMCA") jeung hukum intelektual lumaku séjén.

Lamun bahan Anjeun hak ciptana geus dipasang dina sactivator.com atawa lamun tumbu ka material Anjeun gaduh hak cipta nu balik ngaliwatan search engine urang tur Anjeun hoyong material ieu dileungitkeun, Anjeun kudu nyadiakeun komunikasi ditulis nu wincikan informasi didaptarkeun dina bagian handap. Mangga jadi sadar yen anjeun bakal nanggungjawaban kana sadaya pikeun Karuksakan (kaasup waragad jeung waragad attorneys ') lamun misrepresent informasi didaptarkeun dina loka urang anu infringing dina hak cipta Anjeun.

Urang nunjukkeun yén anjeun mimiti kontak an Pangacara pikeun bantuan hukum dina urusan ieu.

Unsur di handap ieu kudu kaasup hak cipta ngalanggar ngaku Anjeun:

  • Nyadiakeun bukti jalmi otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed.
  • Nyadiakeun inpo kontak cukup ku kituna urang bisa ngontak anjeun.
  • Anjeun oge kudu kaasup alamat surélék nu sah.
  • Anjeun kudu nangtukeun di jéntré cukup karya nu gaduh hak cipta ngaku geus infringed jeung kaasup sahanteuna hiji istilah search ngabawah bahan nembongan dina sactivator.com hasil teangan.
  • A pernyataan yen pihak complaining ngabogaan iman kapercayaan alus nu make bahan dina manner humandeuar teu otorisasi ku nu boga hak cipta, agén anak, atawa hukum.
  • A pernyataan yen informasi dina bewara anu akurat, jeung dina hukuman tina sumpah palsu, yen pihak complaining ieu otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed.
  • Kudu disaluyuan ku jalmi otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka keur infringed.

Ngirim bewara ngalanggar!

Nami anjeun (diperlukeun)

Surélék anjeun (diperlukeun)

taluk

Pesen anjeun


ling Anjeun aduan ka pihak séjénna kayaning Provider Service Internet urang moal expedite paménta jeung bisa ngahasilkeun respon nyangsang alatan aduan teu bener keur Filed.

Jadi Yakin Saméméh DMCA