Wavepad Sound Editor 8 plas

nga | shkurt 13, 2018

Wavepad Sound Editor software është një audio dhe muzikës profesionale redaktor për Windows dhe Mac. Free Wavepad Registration Code 2018 helps the users to generate audio editing of their own choice. Its unique features make it more efficient to rely on WavePad sound editor. WavePad punon si një mënyrë apo mp3 editor. But Free Wavepad Registration Code 2018 also supports some other file formats including vox, gsm, WMA, audio reale, TË, AIF, FLAC, ZQM, dhe me shume.

Wavepad Sound Editor

Wavepad Sound Editor 8 Përmbledhje

Free Wavepad Registration Code 2018 can record and edit music, zë dhe audio incizime të tjera. Kjo i lejon përdoruesit, ndërsa redaktimi audio files të mund të prerë, Copy dhe paste pjesë të regjistrimeve. Pas redaktimi mund të shtoni efekte si jehonë, përforcim dhe zhurma reduktimin. User kanë opsion grisi redaktoni file nëse shkoi nëpër ndonjë gabim, edhe pse veprojnë këtë softuer është shumë e lehtë.

Wavepad Registration Code 2018 has multiple features to assist the users for audio editing. The user can import files from hard drive and even can also import directly from CD. There’s a built-in tool to burn whatever the user wants. Ky përdorues mund të shprehet me zë robotik. As Free Wavepad Registration Code 2018 consists of a tone generator and even a text to speech generator feature.

Ju mund të dëshironi arsye 9.5 Crack Torrent

Ka tabs në fund të dritares edit për të lëvizur shpejt në mes të dosjeve të hapura, një mjet zoom, kështu që është i përshtatshëm për të nxjerrë në pah pikërisht pjesa përdorues dua kur redaktimi. pad përgjithësi Wave është një alternativë e madhe për Audacity, standardi me burim të hapur për përpunim të shëndoshë fotografi.

NCH Wavepad Free Registration Code 2018 karakteristika:

 • Free Wavepad Registration Code 2018 easy to use and have a user-friendly interface.
 • Have Editing tools like cut, kopje, ngjit, fshij, futur, heshtje, auto-trim, ngjeshje, katran zhvendosur dhe më shumë.
 • Kanë efekte të shumta Audio përfshijnë plotësoj, normalizoj, barazues, zarf, reverb, jehonë, e kundërt, etj.
 • DirectX dhe Virtual Studio Technology DLL (VST) mbështetje plugin japin prodhuesve qasje në mijëra e mjeteve shtesë dhe efektet.
 • Free Wavepad Registration Code 2018 software supports almost all audio and music file formats including mp3, gsm, WMA, TË, AIF, FLAC, WAV, VOX, audio reale, ZQM, AAC, M4A, mesatar, AMR, edhe me shume.
 • Batch përpunimit lejon përdoruesit për të aplikuar efekte dhe reformave mijëra fotografi si një funksion të vetëm.
 • Ky përdorues mund të pastroj, Kërkimi dhe bookmark audio për përpunim të saktë.
 • Software mund të krijojë bookmarks dhe rajonet për të gjetur shpejt, kujtojnë dhe mblidhen segmente të dosjeve të gjata audio.
 • Mjete të avancuara përfshijnë FFT, sintezë fjalim dhe Changer zë.
 • Kanë shumë karakteristika Audio restaurimit të tilla si reduktimin e zhurmës dhe klikoni heqjen pop.
 • WavePad Editor mbështet normat mostër nga 6 të 192kHz, stereo ose mono, 8, 16, 24 ose 32 bit.
 • Edit audio nga fotografi video të përdoruesit.
 • Punon direkt me MixPad multi-track Mixer Audio.

Download Wavepad Sound Editor 8 plas

 

Lini një Përgjigju