Sony Vegas Pro 14 plas

nga | janar 29, 2017

 Sony Vegas Pro 14 plas

Shkarko Sony Vegas Pro 14 Crack Pa pagesë

Sony Vegas Pro 14 është një program i shkëlqyer video editing me disa karakteristika të reja të nivelit profesional. Shkarko Sony Vegas Pro 14 plas plotë dhe redaktor patch është një ekuilibër i funksion të fuqishëm të vendosur me një ndërfaqe fillestar miqësore dhe workflow. Kjo nuk është e gjitha ajo gjithashtu ka një çmim portofolin miqësore për përdoruesit. Shkarko Sony Vegas Pro 14 të plotë software crack keygen është një editor afat kohor-bazë e cila është e lehtë për të mësuar dhe përdorur për fillestar. Disa modifikime janë bërë në Sony Vegas Pro 14 Crack çelësin e cila nuk ishte në pro 12. Të tilla si funksionet e vendosura më parë në një toolbar sipërme janë zhvendosur nën Timeline. Mjetet shpesh-të përdorura janë të sjellë pak më afër për të veprimit. për më tepër, pesë edit mjete të reja janë të menaxhueshme nga ky toolbar ri: shkartisje, gabim, rrëshqitje, Koha Stretch / Compress dhe Split Trim. Këto të gjitha funksionet ishin më parë në dispozicion në Pro 12 përmes tastierës, por tani janë të arritshme duke përdorur ikona klikueshme. Një disa ndryshime janë bërë edhe për përmirësimin e arkivimit të projektit me të cilin të gjitha media files të cilat janë të lidhura me një projekt të ngjashëm janë ruajtur në një vend, afatet kohore të përfshira mbivendosur. Tani ju mund të shkarkoni Sony Vegas Pro 14 plas 64 bit me Patch dhe Sony Vegas Pro 14

plas 32 bit dhe Bandazh KHG.

Sony Vegas Pro 14 shkarkime falas versionin e plotë 32/64 bit kanë dy mënyra online dhe offline. online Mode: kanë aftësinë për të komentuar dhe të kontrolluar ose së bashku ose veç e veç (të dy, në kohë reale dhe në të njëjtën kohë). Duke përdorur iPad nuk mund ta ndalë atë, kërkon gjëra të, fillojnë gjëra dhe madje pauzë riprodhimin. Notes rënë opsion është gjithashtu në dispozicion në afat kohor ashtu si shënuesve që janë kornizë e saktë mund të jetë rënë. Offline Mode: Kjo mode i lejon të shkarkuar projektet çdo kohë dhe kudo që të shqyrtojë të gjithë përmbajtjen edhe në qoftë se dikush nuk ka qasje në programin. Tipari më i mirë është reviewers janë të aftë për të bërë reagimet e tyre duke e lënë shënuesve dhe shënime.

Sony Vegas Pro Features plotë

 • Sony Vegas Pro 14 Keygen është e përballueshme në krahasim me redaktorët e tjerë të nivelit pro Windows bazuar
 • Sony Vegas Pro 14 Çelësi është e lehtë për t'u përdorur dhe të ketë plugins të dobishëm
 • Sony Vegas Pro 14 Bandazh kanë pagese Bashkëpunuese
 • metra Loudness janë përditësuar edhe në këtë version
 • NewBlueFX Essentials Video (karakteristika paketë 100 presets në 10 plugins të sofistikuara për të rritur projekt në zonën VFX.)
 • Sony Vegas Pro 14 Patch KHG gjithashtu kanë XAVC Intra MXF zgjuar bëjnë
 • Multi-mjet paradigmë: Mjete shpesh të përdorura janë të organizuar në një menu pop-up që gjendet nën kohor.
 • Projekti Arkivimi: Arkivi media lidhur me projektin apo media duke u përdorur në afat kohor.

Sony Vegas Pro Kërkesat e sistemit

 • Windows 7,8,8.1,10 Operimit të Sistemit
 • Quad core, intel core i5 ose procesor të mirë
 • 4GB memorie të instaluar (RAM)
 • 512MB Graphics
 • 11 DirectX
 • 6GB hapësirë ​​e lirë e vështirë

Si për të goditur Sony Vegas Pro

 • Shkarko Sony Vegas Pro 14 falas nga butonin e dhënë
 • Instaloni Sony Vegas Pro
 • dosje e hapur plas & lexuar të gjithë udhëzimin e.
 • Sony Vegas Pro Mac Crack kyç në dispozicion edhe në dosjen e shkarkuar
 • Për mac Përdoruesit lexoni metodën aktivizues poshtë
 • Easy crack! gëzojnë

Sony Vegas Pro 14 Mac Crack gjithashtu në dispozicion, Shkarko paketë e plotë nga butonin e dhënë. Mos u shqetësoni serverin tonë të sigurtë do të lidhë server mac. Lexoni udhëzimin e plotë në Sony Vegas Pro 14 plas MAC .txt fotografi.

Shkarko Sony Vegas Pro 14 plas

autor: Emily Kenzie

mendimtar i përgjithshëm, shkrimtar, Maven Travel. eksplorues. guru web. fan Food. Alkooli entuziast. Infuriatingly përulur pionier internet.

Lini një Përgjigju