KMSpico 11 përfundimtar 2018 Portable Dritaret dhe Office Activator

nga | shkurt 12, 2018

KMSpico 11 Full Activator Latest Version Pa pagesë Shkarko në butonin e dhënë. Shkarko Kmspico është activator suprem dhe më i ri për të aktivizuar të gjitha dritaret Microsoft dhe versionet e zyrës. Me këtë activator Kmspico, përdoruesit mund të aktivizojnë të gjitha versionet e Windows erdhi pas Windows XP dhe të gjitha versionet e Microsoft Office pas Zyrës 2007.

KMSPico Pa pagesë Windows- 10 Activator

Latest KMSpico 11 Pa pagesë Shkarko për Windows 10 është një software habitshme. Është e lehtë për të kuptuar një mënyrë për të përdorur dhe instalimi. KMSpico Shkarko është një software që mundëson PC me Windows tuaj me një licencë. KMS stimulon kompjuterat në një rrjet lokal. Ajo gjithashtu duke eliminuar nevojën për kompjuterë individuale për t'u lidhur me Microsoft.

Latest KMS activator përdor një topologji klient-server për të bërë këtë. Duke përdorur Domain Name Sistemit (DNS) ose një konfiguracion statike. klienti Km kompjutera mund të gjetur Km kompjuterat host. Duke përdorur thirrjen e procedurës largët (RPC), Klientët km kontaktoni ushtrinë Km. kmspico versioni i fundit software mund të strehohen në kompjuter që do të vrapojnë Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008, ose Windows Server 2008 sistemet operative R2.

km activator për dritare 10 është përditësuar me karakteristika të pakufizuar dhe të gjitha dritaret dhe zyrat e Microsoft. Provoni mjet tonë për të lira. Shkarko KMSpico 11 Programi ka dy komponentë, një server gjithmonë-running KMS dhe tjetri është vetë activator. Serveri aktivizon PC bazuar në identifikuesit hardware dhe çelës. Klienti ka certifikata për çdo kombinim të pajisjeve. Si dhe çelësat që punojnë.

Të ardhurat e aktivizimit në server të cilat janë instaluar në nivel lokal. Shkarko kmspico për dritare 10 software gjithashtu gjithashtu paraqet një përshtatës TAP (tunneling) e cila punon për të bërë njëjti kompjuter duket të jetë një tjetër. Në këtë mënyrë, kjo e bën të Windows sukses aktivizuar.

Microsoft nuk mund ta ndalojë këtë workaround as që ka përdor legjitime të saj too. KMSpico për zyre Microsoft 2013 mund të jetë e mjaftueshme zgjuar me programimin mjaftueshme dhe gjithashtu përmirësimet e Windows-it 10/ 8.1/ 8/ 7 gjitha botimet. Sactivator gjithashtu botoi Daz e Windows Loader. Nëse jeni të interesuar në Daz Dritaret Loader në vend të KMSPico Windows-it 10 Activator.

KMSpico 11 Full Activator Feature & Keys

 • licenca Genuine: Kjo aktivizimi është i njëjtë si licencës Microsoft ju merrni duke paguar paratë. Ju mund të përdorni ndonjë dritare të reja, Apps online dhe, Microsoft llogari të jetojnë ose ndonjë produkt të lëshuar nga Microsoft.
 • aktivizimi Lifetime: Kmspico nuk është një software aktivizimi sprovë si për 30 ditë, kjo aktivizimi është i përhershëm. Të tilla si Ju nuk keni nevojë për të përsëritur instalimin brenda një periudhe
 • updated plotësisht: Kmspico activator është shpesh mbajnë dhe përditësim nga zhvilluesit Daz ekipit për të mbajtur licencën e vërtetë e Windows pa marrjen e zbuluar.
 • Supports 32 bit / 64 bit: KMSPico mbështet të dy 32 bit & 64-bit versionet e Microsoft Windows dhe Microsoft Office.
 • 100% i pastër: This Tool doesn’t contain any harmful viruses or threats. Të tilla si kjo është në gjendje për të zbuluar viruset e dëmshme ad eliminuar ato.
 • plotësisht i lirë: Ju nuk duhet të paguajnë edhe një qindarkë për të aktivizuar të Windows tuaj ose software Microsoft Office.This është krejtësisht falas.

Si të Shkarko KMSpico 11, dhe instalo?

 • Shkarko kmspico nga Locker / Button.
 • Para së gjithash disable / të çaktivizoni mbrojtje virus software në qoftë se ju jeni duke përdorur ndonjë.
 • Shkarko kmspico_setup exe nga e dhënë e zhveshjes / button.
 • Install kmspico_setup exe, sigurohuni antivirus tuaj të gjithë çaktivizuar.
 • Tani ju duhet të prisni për një kohë të Automate dhe të drejtuar software kmspico.
 • Rinisni sistemin tuaj, dhe të gëzojnë software.

Lini një Përgjigju