Trivia Crack APK 2.54.1

nga | dhjetor 18, 2017

vogëlsira 2.22.1 Crack APK

Download Trivia 2.54.1 Crack APK Full Version pagesë

Trivia Crack Kingdoms Apk një lojë aplikim celular që lejon lojtarët për të konkurruar me miqtë dhe njerëzit në mbarë botën. Crack Kingdoms është në dispozicion si një aplikacion për iOS nga emri Trivia Crack iOS, android, Windows Phone, Facebook, dhe Amazon App Store. Eshte në dispozicion në më shumë se 15 languages, dhe kjo është shumë e lehtë për të luajtur. Është e bazuar në njohuri lojë në të cilën lojtar merr mundësinë për të mësuar një dhe të përgjigjet në pyetjet. Pyetjet në një lojë janë të bazuara në 6 kategoritë njohurive: argëtim, art, sportiv, histori, Shkencës dhe Gjeografi. Loja përbëhet nga 6 karaktere portreti cartoonish; secili përfaqëson një kategori të ndryshme.

kuponat Trivia plas kanë dy mënyrat e lojës klasike dhe sfidë mënyrën. Në lojë Classic mënyrën përdoruesi duhet t'u përgjigjet pyetjeve të saktë dhe duke bërë kështu, të marrë të gjitha 6 Personazhet para dikujt sfidant që rritet. Në të gjitha mënyrat, afati për përgjigje pyetja e dhënë është 20 sekonda. Sfida si pyetje përgjigje mënyrë bën ju vijnë të gjithë një listë të gjatë të lojtarëve të rastit. Emrat lojtar sfida do të luajnë dhe më pas fton miqtë për të luajtur. Kjo do të kushtojë lojtar i cili fillon lojë jetën. Ju pyesni dymbëdhjetë pyetje të rastit. Kush player përgjigjet pyetjeve më saktë në periudhën më të shkurtër fiton lojën. Fituesi i sfidës merr një sasi të caktuar të qendrës monedha në si shumë lojtarë kanë, accept the game challenge.

Trivia Crack Cheats 2.54.1 Apk Free game Download. Trivia crack Cards with Cheats, Një lojtar i ri fillon me 3 “rrotullime falas.” Nëse një lojtar vishet timon dhe ajo ndalet në një kategori të ai e gjeti të vështirë, lojtari mund të përdorni një nga rrotullime e tyre të lirë për të tjerr timon përsëri në confidences e ulje në një kategori të ndryshuar dhe pyetje përgjigje pjesë. Për më tepër në një lojë, Nëse një lojtar shkon nga rrotullime falas, ai mund të kërkojë për më shumë rrotullime nga miqtë e tyre në Facebook. Mund të blejnë rrotullime falas nëpërmjet blerjeve në-app.

i përgjithshëm, Trivia Crack Cheats a marvelous game in which answer questions increase your general knowledge and its fun to play.

Trivia Crack Cheats Has Following Marvelous Features

  • Crack Kingdoms ka dy mënyrat e lojës klasike dhe sfidë regjim.
  • Arritshme në më shumë se 15 languages.
  • trivia crack apk very easy to play and a knowledge-based game.
  • Photo ndeshje ndihmon lojtarët të gjejnë të tjerë me interesa të ngjashme në bazë të moshës, gjini, vend, ose Miqtë e përbashkët.
  • Image pyetje le lojtarët gjeneruar pyetjet e tyre me fotografi ose fotografi.
  • Mënyra Solo play lejon ata që humbasin të gjithë jetën e tyre, ose lidhja e tyre në internet vazhdon të luajë më vete.
  • Kanalet private le lojtarët krijuar kanalet e tyre për miqtë dhe familjen për të luajtur së bashku.
  • 3Mbështetja D prekje lejon ata me iPhone 6s ose 6s iPhone Plus fillojnë lojra apo biseda shpejt në formën e pyetje përgjigje.
  • Disa karaktere të reja të futur si mall të freskët e Trivia Crack Cards.

Download Trivia Crack APK 2.54.1

 

One Response

  1. Lima Sharee dhjetor 15, 2016

Lini një Përgjigju