Lumion 8 Setup + Version Full Crack 2018 Shkarko falas [Të fundit]

nga | dhjetor 4, 2017

Lumion 8 plas

Shkarko Lumion 8 Pro Crack dhe Key Pa pagesë

Shkarko Lumion 8 Pro Crack dhe Activation Key 2017. Lumion .57 Pro është shumë e dobishme software është përdorur për të bërë modele 3D arkitektonike. Është software i verbuar me karakteristika të pazakonta me të cilat ju lehtë mund të krijojë fotografi të një ndërtese, i brendshëm, dhe të tjerët. Shkarko Lumion 8 Pro software është përdorur nga ana e arkitekturës. Designers të bëjnë planet e tyre të duken të gjallë të tilla si ndriçimi i brendshëm, pemë, bari dhe efekte të ndryshme të tjera me pasqyrim shumë të lartë.

Lumion 8 Torrent prophase një shumë e 3D graphics me teknologji të re dhe funksionet iniciativë. Ai është kompatibël me të gjitha llojet e sistemeve operative.

Çfarë ka të re dhe më të mirë në Lumion Pro 8?

Lumion 8 Pro Crack 3d-software ne mund te percaktoje vizualizimi. Lumion 3d pa pagesë është mjaft i shtrenjtë, kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar një çarje të lirë për ju në mënyrë që të gjithë përdoruesit mund të merrni qasje të lirë. Ky program ndihmon arkitektët për të ndryshuar punën e tyre në mënyrë thelbësore. Duke përdorur atë, ata mund të shpejt të kontrolloni ide në vazhdim e sipër, në mendjen e tyre në një formë vizuale. Jo vetëm formë vizuale mund të shihet, por gjithashtu mund të aplikoni karakteristika të ofruara software për të rritur idetë e tyre more.You mund të shtoni karakteristika harton tuaj si mjedis, Materiale, objekte, vetëtimë, plotësimin foliages prekur dhe. Lumion pro 8 ndihmë të avancuara për të përmirësuar performancën tuaj efektiv në nivel vogla dhe të mëdha në shkallë. Ju mund të përdorni atë për të rritur visuals e materialeve rroba, gomë, dru, karaktere, peizazhit dhe dysheme sipërfaqet.

Ky program gjithashtu mund të përmirësojë Thellësia e efektit në terren dhe në vjeshtë Generator. për më tepër, Ai përfshin të animuar Spotlight Colors, polistirol poroz, Shtigjet lakuar. Gjithashtu janë përmirësuar Realizmi Sky, Biblioteka Object, 20 Dallimet animuar për njerëzit 3D.

Pse Lumion 8 Tool Pro Shkarko?

Lumion pro 8 ndihmë të avancuara për të përmirësuar performancën tuaj efektiv në nivel vogla dhe të mëdha në shkallë. Ju mund të përdorni atë për të rritur visuals e materialeve rroba, gomë, dru, karaktere, peizazhit dhe surfaces.This kat software gjithashtu mund të përmirësojë Thellësia e efektit në terren dhe Vjeshtë Generator. për më tepër, Ai përfshin të animuar Spotlight Colors, polistirol poroz, Shtigjet lakuar. Gjithashtu janë përmirësuar Realizmi Sky, Biblioteka Object, 20 Dallimet animuar për njerëzit 3D.

Ju mund të shtoni karakteristika harton tuaj si mjedis, Materiale, objekte, ndriçim, plotësimin foliages prekur dhe. Lumion Pro 8 Ndihmë të avancuara për të përmirësuar performancën tuaj efektiv në nivel-mëdha dhe të vogla. Ju mund të përdorni atë për të rritur visuals e materialeve rroba, gomë, dru, karaktere, peizazhit dhe surfaces.This kat software gjithashtu mund të përmirësojë Thellësia e efektit në terren dhe Vjeshtë Generator. për më tepër, Ai përfshin të animuar Spotlight Colors, polistirol poroz, Shtigjet lakuar. Gjithashtu janë përmirësuar Realizmi Sky, Biblioteka Object, 20 Dallimet animuar për njerëzit 3D.

Lumion Pro 3d Software ka këto karakteristika Marvelous

 • më shumë Styles – Vetëm me shtytje butonin.
 • Një Update i ri përmban Sky Dritë me të ditës simulator.
 • bukur Soft, dhe hijet e fundit gjobë.
 • Easy efekt Hand-tërhequr skicë kufitare (aktivizuar).
 • vendosja e re Mass dhe forma lakuar.
 • Me shume se 150 ri HD materialet e ndryshme.
 • Latest HD Objekte të reja – Ashtu si kafshët shtëpiake dhe çiklistëve.
 • Easy Video Rendering në rezolucion 4K.
 • përbëhet 123 tingull efekt ambientit
 • Siguron dalje të zërit apo muzikë në MP4. Ajo mund të menaxhuar fotografi e projektit, për projektet e përdoruesve të shumta
 • Ajo mund të menaxhuar fotografi e projektit, për përdoruesit të shumta projektet No hiper dritë
 • No hiper lehta kufizuar për 10 projektet dhe performanca është efikase
 • kufizuar në 10 projektet dhe performanca është efikase ende, images edhe të dhënë shumë
 • Akoma, images edhe të prezantohet shumë
 • Nuk ka mënyra private.
 • animacion me cilësi të lartë për njerëzit 3D nga një dizajn XYZ
 • Me cilësi të lartë video editing dhe marrje dhe software e saj shumë e me shpejtësi të lartë në të gjitha proceset e punës e eksportit të drejtpërdrejtë për Sketch Up fotografi janë gjithashtu në dispozicion nga Lumion 8 pro
 • Eksportit të drejtpërdrejtë për fotografi SketchUp është gjithashtu në dispozicion nga Lumion 8 pro

Si ta perdoresh & Aktivizo Lumion 8 Pro Crack

 1. Shkarko Software dhe plas nga lidhjet e dhëna.
 2. Shkarko setup dhe drejtuar atë.
 3. Tani fillojnë Nxjerrjen fotografi në një dosje.
 4. Instaloni këtë softuer.
 5. Mos e hapni Lumion 8 dhe fotografi edit nikoqire.
 6. Brenda dosje installer, të hapur opsionin e plas dhe klikoni mbi patch.
 7. Kopjoni plas "lumion 8 pro-patch.exe "në dosjen e instalimit.
 8. Tani plas tuaj gati për t'u përdorur.
 9. Restart PC tuaj një herë, nëse kërkohet
 10. Gëzojnë versionin e plotë tani.

Shkarko Lumion 8 Setup + Version Full Crack 2018 Shkarko falas [Të fundit]

 

Lini një Përgjigju