Bandicam 4.0.2.1352 Crack plotë

nga | dhjetor 8, 2017

Shkarko Bandicam Full Crack version 4.0.2.1352 pa ndonjë anketë ose vështirësi. Bandicam një software të plotë që përmbush të gjitha nevojat tuaja. Një installer krejtësisht jashtë linje.

Shkarko Bandicam Full Crack

Shkarko Bandicam Full Crack me Key

Bandicam Full Crack version 4.0.2.1352 me KeyMaker. Bandicam 4.0.2.1352 Versioni i fundit 2017 është kapur shërbim ekran që mund të marrë screenshots apo ndryshime rekord ekran. Shkarko Bandicam Full Crack software përbëhet nga tre mënyrat e operimit. Mënyra e parë është "Rectangle në një ekran’ e cila është përdorur për të shënuar një zonë të caktuar në ekran.

E dyta është "DirectX / dritare OpenGL’ mënyrë, me të cilin përdoruesit mund të regjistrojnë objektivin gjeneruar në DirectX apo OpenGL. Mënyra e fundit është "HDMI Device regjistrimi" i cili regjistron pajisje HDMI dhe Webcam. Shkarko Bandicam Full Crack ka mjete madhështore dhe Cilësimet e përdoruesit shikoni për, në të mirë të lojës regjistrimit software. për më tepër, kjo nuk do të shkaktojë tendosje të madhe në një kompjuter.

Bandicam4.0.0.1331 Cracked Download Përmbledhje

Bandicam Regjistruesi mund të trajtojë regjistrimet deri në 120 korniza për sekondë (fps), që është korniza më e lartë norma kapak. Bandicam plas plotë 4.0.2.1352 Pa pagesë Shkarko software tregon një akuzë FPS në qoshe të ekranit. Kur përdoruesi e bën atë aktiv në 'DirectX dritare / OpenGL’ mënyrë. Kur aplikimi tregon FPS numërimin e gjelbër, kjo do të thotë se programi është gati për të regjistruar.

Ju mund të dëshironi FL Studio 12.5.0 plas

Shkarko Bandicam Full Crack fillon regjistrimin, ngjyra e numërimit FPS kthen të kuqe. Kur Shkarko Bandicam Full Crack është që veprojnë në 'drejtkëndësh në një ekran’ mënyrë, FPS akuzë nuk shfaqet. Më i fundit Bandicam versionin e plotë të çara pa pagesë në dispozicion me çelës Bandicam. Bandicam kyç-bërësi gjeneron çelësat pakufizuar. Shkarko Bandicam Keymaker Mbyllur në Locker Sociale, Shkarko Cracked Bandicam kyç-krijues dhe të gjenerojë një çelës sa më shumë që të keni nevojë serik.

Çfarë ka të re në Bandicam 4.0.2.1352 i plasaritur?

Bandicam 4.0.0.1331 Versioni i plotë i jep të gjitha mjetet e nevojshme të cilat janë të nevojshme për të marrë screenshots të cilësisë së lartë. Gjëja më e mirë në lidhje me çarje të plotë Bbandicam është se ai lejon përdoruesit të vendosur hotkeys porosi. Përdoruesit mund të remap hotkeys në çdo çelës që ata duan. Ky funksion është shumë e rëndësishme, sepse askush nuk dëshiron të luftojnë për të arritur fillimin / ndaluar hotkey duke luajtur një lojë. Në këtë mënyrë, Bandicam versionin e plotë crack merr shumë e lehtë për të regjistruar pa u shqetësuar duke luajtur apo duke bërë ndonjë detyrë të rëndësishme.

gjithashtu, Bandicam Crack 4.0.2.1352 software mund të regjistrojë video në rezolutat e deri në 2560 × 1600 në madhësi. Bandicam plasaritur mbështet AVI 2.0 extensions OpenDML; Madhësia maksimale clip është i pakufizuar për sa kohë që të Hard Disk lokal ka hapësirë ​​të lirë.

Shkarko Bandicam Full Crack ka karakteristika të mrekullueshme

 • Përdoruesit mund të vënë hotkeys.
 • Lehtë për të vepruar dhe të besueshme software
 • Bandicam mbështet përshpejtimin hardware përmes OpenGL, Nvidia NVENC, AMD APP dhe QuickSync.
 • Ky përdorues mund të regjistrojë më shumë se 24 orë pa u ndalur.
 • Përdoruesit mund të regjistrojë 4K Ultra HD video në rezolutat e deri në 3840×2160 në madhësi.
 • mbështet AVI 2.0 extensions OpenDML
 • Përdoruesit mund të ngarkoni videot e regjistruara në YouTube pa e konvertuar (720p / 1080P).
 • Madhësia e regjistruar file është shumë më e vogël se programe të tjera.
 • Madhësia maksimale e skedarit mbështetur është i pakufizuar (mbi 3.9GB).
 • Alternative Fraps (Më mirë se Fraps®)

Si të përdorni Bandicam Zgjidhjet & KeyMaker

 • Shkarko Bandicam 4.0.0.1331 Version Full Crack nga butonin e dhënë.
 • instaloni software dhe tani zhbllokuar dollap me kyç sociale për keymaker
 • Shkarkoni dhe të drejtuar keymaker
 • Keymaker do të gjenerojë çelësat serial një nga një.
 • Generate & futur çelësat derisa ju të merrni një më të mirë.
 • ju jeni bërë. gëzojnë Bandicam plasaritur për të lira.

Shkarko Bandicam 4.0.2.1352 Crack plotë

autor: Emily Kenzie

mendimtar i përgjithshëm, shkrimtar, Maven Travel. eksplorues. guru web. fan Food. Alkooli entuziast. Infuriatingly përulur pionier internet.

Lini një Përgjigju