Avast Cleanup kodin e aktivizimit 2018

nga | janar 21, 2018

Avast cleanup kodin e aktivizimit të lirë 2018, PC Optimizer crack is a marvelous software which is used to clean junk files from the devices. Ajo ka teknologji të përparuar, e cila ndihmon për të pastruar të gjitha llojet e scraps dhe malware. Kjo është një software imponues dhe i plotëson të gjitha kërkesat për të fshirë një pajisje nga sende të padëshiruar.

avast kodi i aktivizimit pastrimit

Download Avast Cleanup Activation Code Free

Avast Cleanup kodin e aktivizimit një pastruese efektive si ajo kursen pajisjen tuaj nga Spyware. për më tepër, Versioni i ri përfshin skanim teknologji e cila skanon multimedia tuaj fotografi edhe. Ajo mban në zbulimin malware, të dhënave multimediale në heshtje, dhe pas zbulimit, ajo vret të gjithë mete nga pajisjen tuaj.

Funksioni Optimization lejon përdoruesit për të kontrolluar pajisje të kohën e tyre të kohës. Në këtë mënyrë, pajisjet qëndrojnë të sigurt gjatë gjithë kohës, dhe përdoruesi ndihet tensioni falas. Avast, the cleanup software gjithashtu rrit koha e baterisë e pajisjeve. Ajo mbyll aplikacionet padëshiruar që do të vrapojnë në sfond dhe konsumojnë bateri. Gjërat më të mira për Avast Cleanup kodin e aktivizimit. Kjo nuk është e gjitha kodin e aktivizimit avast gjithashtu ju ofron Cloud që ju ndihmon të mbani të dhënat tuaja të sigurt.

What’s New in Avast Activation Code 2018?

Avast Cleanup plas software mund edhe të hequr të gjitha zgjerimet e qëllim të keq nga sistemet. Ajo gjithashtu mund të bëjë riparimin e kërkimeve rrëmbyer. Avast, pastrim, software është në dispozicion në shumë gjuhë, dhe Avast Cleanup kodin e aktivizimit ndërhyrja është shumë miqësore. Përdoruesit mund të shpejt të aktivizuar atë dhe e përdorin atë për të pastruar pajisjet e tyre dhe të t'i bëjë ata të sigurt me kodin e aktivizimit avast Kryeministri.

Avast kodin e aktivizimit gjithashtu në dispozicion për Android, Aplikimi për sistemet Android është gjithashtu në dispozicion. Në celularët Android, ai gjithashtu punon në të njëjtën mënyrë dhe pastron fotografi hedhurinë. Gjithashtu përmirësimin e timings bateri dhe duke e bërë të sigurt tuaj Android nga kërcënimet dhe malware. You can also try latest Malwarebytes Anti-Malware 3.3.1.2183 Premium Crack.

Avast Cleanup Software ka këto karakteristika Marvellous

 • Ajo pastron të gjitha dosjet të dëmtuara që mund të shkaktojë dëme në të dhëna dhe të ndikojnë në shpejtësinë e kompjuterit ose të sistemeve tuaja Android.
 • Avast software Cleanup Activation mund të shkarkohet për të dy celular dhe PC.
 • Ajo fshin të gjitha të dhënat e panevojshme nga shfletuesit.
 • Great përditësuar sistem thread zbulimin e cila mund të zbulojë viruset, temat bug, etj.
 • Kanë një funksion optimization dhe mund të skanoni fotografi multimedia shumë.
 • Ajo mund të pastër të dhënave cache pa ndonjë rrezik.
 • Ultimate mendje-up për Android tuaj dhe PC.
 • Automatikisht të rregulluar vendosjen tuaj hardware për shpejtësi më të mirë.
 • Orari ju scan dhe mendje-up.
 • aktivizimi Një herë – kodin e aktivizimit përputhshme me versionin e dhënë.
 • Garda Best of tuaj fotografi regjistrit dritare.
 • Të rritur shpejtësinë Android duke hequr dosjet padëshiruar.
 • Avast kodin e aktivizimit Kryeministri dispozicion.

Si ta perdoresh & Crack kodin avancuar Avast Activation

 • i parë, shkarkoni Avast pastër-up software me një kod aktivizimi.
 • Run dhe instalo konfigurimin e saj.
 • Lexoni dosjen Avastcleanup.txt për udhëzim të mëtejshëm.
 • Përdorni Avast çelësin e aktivizimit për aktivizim manual.
 • Procesi i aktivizimit do të marrë pothuajse një minutë.
 • Run ndërhyrje e saj kur mesazhi aktivizimi pops up.
 • Gëzojnë Avast të pastër-up me kodin e aktivizimit avast Kryeministri.

shënim: Kjo video do të ju ndihmojnë në aktivizimin e mjet. Por mos u shqetësoni për Premier kodin e aktivizimit. Ju mund të shkarkoni çelës me një exe madhe. Por mos harroni kjo kyç do të punojnë vetëm me exe me kusht plasaritur.

Download Avast Cleanup Activation Code 2018

 

One Response

 1. Dode Paul dhjetor 26, 2016

Lini një Përgjigju