Key Ashampoo Antivirus License 2018

nga | janar 21, 2018

Ashampoo Antivirus me mbrojtje të fuqishme të automatizuar në kohë reale dhe përditësime të shpeshta ofron mbrojtje të besueshme kundër të gjitha kërcënimeve të sigurisë të zakonshme të internetit. Edhe Ashampoo Antivirus zbulon viruset panjohur, dhe ajo e bën këtë në një mënyrë shumë diskrete dhe modest pa kufizuar përdoruesit e lirisë së përdorimit. Ajo ka sistem të avancuar të mbrojtjes, por edhe përdoruesit e jo-të avancuara mund ta përdorin atë.

Ashampoo Antivirus

Latest Ashampoo Antivirus 2018 Përmbledhje

Download Ashampoo Antivirus License Key 2018 Crack shumë e thjeshtë për të kuptuar me një user-friendly interface. Pasi të instalohet, përdoruesi nuk duhet të konfiguroni Ashampoo Anti-Virus ajo bën përdorues krejtësisht tension të lirë. për më tepër, ofron sofistikuar në kohë reale përdorues mbrojtje thjesht duhet për të instaluar dhe të harrojmë. Nëse ju jeni në dashuri me Avast ju gjithashtu mund të Avast Cleanup kodin e aktivizimit 2018 këtu.

Check out other Ashampoo’s Products

Ashampoo MP3 Cover Finder Crack 2018

Ashampoo Burning Studio Crack 2018

Pasi të instalohet, përdoruesi nuk duhet të konfiguroni Ashampoo antivirus kjo e bën përdorues krejtësisht tension të lirë. për më tepër, ofron sofistikuar në kohë reale përdorues mbrojtje thjesht duhet për të instaluar dhe të harrojmë. Ashampoo Anti-Virus ofron mbrojtje të fortë në kohë reale kundër virusit, trojan, Spyware dhe kërcënimeve të tjera të sigurisë për të parandaluar sulme si ato ndodhin. Por, Ashampoo Antivirus License Key Crack nuk kursen shpejtësi për sigurinë. për më tepër, Në lojë mode, Ashampoo Antivirus crack have a quality to handles all security issues automatically to ensure continuous gameplay. File Wiper tipar i mbron përdoruesit privatësinë dhe përgjithmonë fshini fotografi dhe dosjet për ta bërë ata të pariparueshme për mjetet fotografi restaurimit. Empty hapësirë ​​hard disk mund të jetë overwritten për të parandaluar kthimin e dosjeve të grisur. Me përditësime nënshkrim përditshme, Ashampoo Antivirus plas është gjithmonë i gatshëm për të zbuluar dhe neutralizuar dy kërcënimet e njohura dhe të panjohura. Dhe mirë të të gjitha, updates vazhdojë plotësisht automatike.

What’s New in Ashampoo Antivirus License Key 2018?

Key Ashampoo Antivirus License ka kohë reale Komponentët e mbrojtjes e sigurisë, në vend neutralizon sulmet që mund të dëmtojë PC. Edhe mund Sjellja monitoron zbatimin dhe madje edhe vënë off kërcënimet jo i klasifikuar ende si shfrytëzon zero-ditore? Ajo gjithashtu ka On-Access Gardës, pasi kjo është në gjendje për të neutralizuar përpjekjet e infeksionit gjatë operacioneve fotografi. Ofron mbrojtje të përdoruesve të internetit, ajo ndihmon për të parandaluar qasjen në faqet e internetit me qëllim të keq. Heq gjurmët përdoruesit e internetit dhe të fshini fotografi të përkohshëm të Internetit, Pastron të gjitha cache shfletuesit dhe fshihet përdoruesve historinë e shfletimit.

Key Ashampoo Antivirus License 2018 karakteristika

 • User-friendly interface dhe të lehtë për t'u përdorur.
 • Mbështetet në dy motorë të fuqishëm scan për të eliminuar viruset, spyware, dhe çdo kërcënimet e reja.
 • Mbajtur përdoruesit privatësinë dhe sigurinë me përditësime nënshkrim përditshme.
 • Gëzojnë shfletimin web sigurt
 • Rikthe mbrojtjen e sistemit tuaj
 • Parandalimin e infeksioneve të ardhmen me roje mbi-qasje
 • Ajo mund të kombinohen dy motorë Skano për saktësinë maksimale
 • Gjithmonë të mbrojtur veten kundër kërcënimeve të reja në kohë reale
 • Customizable whitelist to exclude files from scan
 • Scans file tuaj të Windows presë për përcjellime të padëshiruar DNS
 • LSP Viewer: Manage Winsock-shtresa dhe aktivitetin e rrjetit
 • ADS Scanner: Scan NTFS drejton për të dhënat e padukshme rrjedhave dhe eliminon ato

Si te Crack Ashampoo Anti-Virus?

 • Shkarko Ashampoo Antivirus plasaritur me 2018 Key License
 • Instaluar Ashampoo antivirus dhe nuk e hapur.
 • Kopjo skedarin licencës për dosjen e instalimit.
 • Gëzojnë atë, por kurrë nuk e rinovuar në qoftë se kërkohet ndonjëherë.

vendim: Ashampoo Antivirus License Key ofron mbrojtje të fortë në kohë reale kundër virusit, trojan, Spyware dhe kërcënimeve të tjera të sigurisë për të parandaluar sulme si ato ndodhin. Por, Ashampoo Anti-Virus nuk kursen shpejtësi për sigurinë. software të tjera do të ngadalësojë përdoruesit e kompjuterit ose të bëjë pengesa për të punuar. Ashampoo Antivirus License përpjekjet kryesore për të qëndruar të lehtë dhe për të marrë burime minimale. Pavarësisht teknologji të sofistikuar, Ashampoo Anti-Virus është çuditërisht e lehtë për t'u përdorur. Ashampoo Antivirus plas është projektuar posaçërisht për të kufizuar nevojën për ndërveprimin e përdoruesit në minimum.

Download Ashampoo Antivirus License Key 2018

 

Lini një Përgjigju