Adobe Acrobat Pro DC Crack 2018

nga | nëntor 3, 2017

Adobe Acrobat Pro DC Crack

Adobe Acrobat Pro DC Crack është një dizajn të ri me Adobe Document cloud që do të ndryshojë mënyrën e punës dhe trajtimin e dokumenteve të rëndësishme të biznesit. Ky version do të lejojë përdoruesit për të punuar ulur kudo me lehtësi për shkak të funksion cloud. për më tepër, ajo ka app re Acrobat DC celular me ndihmën e të cilit përdoruesit mund të krijojnë, redaktoj, dhe shenjë PDF dhe gjithashtu mund të përdorni Link Mobile për të hyrë në fotografi të kohëve të fundit në të gjithë desktop, web, dhe të lëvizshme. Adobe Acrobat Pro DC keygen ju lejon të redaktoni PDF në çast dhe dokumentet e skanuara të natyrshme në sajë të teknologjive të reja të OCR. Ju mund të dëshironi Adobe Photoshop CC 2018 plas.

Me një të plotë, ndërtuar në të shërbimit e-signature Adobe Acrobat Pro DC Keygen mund të ju lejojnë të dërgoni, udhë, menaxhuar, dhe dyqan nënshkruar dokumentet.

Important documents can also protect by preventing others from copying or editing sensitive information in PDFs.Adobe’s Document Cloud service also comprises built-in PDF signing and routing which makes working more convenient for the users.

Shkarko Adobe Acrobat Pro DC Crack ka një efikas, user-friendly interface të ri dhe disa përmirësime domethënëse në OCR dhe text-editing. Ajo ka kollonat e mjeteve për përdoruesit për të marrë të mbërthen me. Ajo ka shumë karakteristika të reja, por ndryshimi i madh në këtë version është ndërfaqe e saj të ri.

Tani ajo përfshin një kuti Mjete Kërkimi që lejon përdoruesit të hyjë në disa letra të emrit të mjet të cilin ai dëshiron të përdorë, dhe mjet më pas shfaqet në një panel në të djathtë të dritares. Tools side panel është ajosy të rregulloje, si është redesigned, modern-looking toolbar në krye të dritares. Kur përdorni në Amazon ose tjetër touch-enabled Windows Tablet, The interface është plotësisht e touch-enabled.

Pa pagesë Acrobat Pro DC Crack 2017 mund të shtoni apo të redaktoni tekst në font origjinale të një dokument, edhe në qoftë se një dokument është në formatin e një libri të shtypur në një font të vjetër hot-metalike që nuk ekziston në çdo kompjuter apo një imazh të skanuar.

Asnjë tjetër software optike-karakter-lexim kanë funksion të tillë të veçantë. It allows us to repurpose old printed text in entirely new ways. Text-editing përfshin aftësinë për të shtuar artikuj në listat bulleted dhe numëruara. Acrobat Pro DC, me shpejtësinë e tij, sleekness, dhe kompetencat e shtuar, Acrobat është më e mirë ende dhe mjeshtër i domain e saj.

Adobe Acrobat Pro DC Features

  • Kanë aftësinë për të gjeneruar të re dokument
  • New Acrobat DC aplikim mobil për lehtësinë e përdoruesit.
  • Upgraded OCR për të zbuluar fjalët me një toolbar.
  • Aftësia për të redaktuar tekste skanuar apo libër format
  • Intuitive dhe user-friendly interface
  • A vast array of tools with touch-enabled the interface.

Si te Crack Adobe Acrobat Pro?

  • Shkarko Adobe Acrobat Pro DC Crack me listën numër serik.
  • Tani instaloni exe saj dhe dalje nga tray.
  • Kopjoni Adobe DLL file / amtlib.dll nga shkarkimit dosje dhe të zëvendësojë në dosjen e instalimit.
  • ju mund të gjeni dosjen e instalimit këtu. [ C:\Dosje programesh (x86)\Adobe Acrobat DC Acrobat ]

Shkarko Adobe Acrobat Pro DC Crack 2018

autor: Emily Kenzie

mendimtar i përgjithshëm, shkrimtar, Maven Travel. eksplorues. guru web. fan Food. Alkooli entuziast. Infuriatingly përulur pionier internet.

Lini një Përgjigju