WinUtilities Edition Professional 15.2 plas

nga | shkurt 8, 2018

WinUtilities Edition Professional 15.2 plas

WinUtilities Edition Professional 15.2 plas

WinUtilities Edition Professional 15.2 Crack është një çmim-fituese mbledhjen e mjeteve të zgjedh dhe për të përshpejtuar punën e kompjuterit tuaj. Ky mjet përbëhet nga shërbimet për të pastruar fotografi të përkohshëm në disqe tuaj, regjistrimi, fshihet tuaj historia shfletuesit e internetit dhe aplikimi, vend i fshehtë, dhe cookies. WinUtilities Pro Crack gjithashtu mbështet të defragment drives diskun tuaj dhe regjistrit për të përmirësuar stabilitetin e PC tuaj dhe performancën. Built-in Startup Cleaner ju lejon juve te menaxhoni me fillimin e programeve që ngarkesës automatikisht me dritare, fix shkurtoret thyer, gjeni fotografi kopjuar dhe uninstall software unneeded. Më shumë karakteristika përfshijnë fshirje të sigurt fotografi, Recycle bin shredding, detyrat e mirëmbajtjes caktimin dhe të dhënat e shërimit.

Duke përdorur WinUtilities Professional Edition Crack & pro license code to optimize your system is very straightforward and easy. Modulet ose karakteristikat që ju mund të zgjidhni të përfshijnë regjistrin, optimizer kujtesës, defrag, disk defrag, pastër startup, dhe BHO Remover. Secila nga këto module ka perspektiva të tjera sapo ju të zgjidhni ato. Memory Optimizer, për shembull, do të sigurojë të dhëna dhe zgjidhje për CPU tuaj dhe RAM dhe ju lejon për të kontrolluar punën dhe optimizer tuaj settings.

WinUtilities Edition Professional 15.2 Crack ka një funksion të një-klikoni mirëmbajtjes që ju lejon të kryejnë mbajtjen bazë apo të avancuar në një vend qendror. Rolet thelbësore përfshijnë zbrazjes e shumë lloje të dosjeve të tilla si fotografi të përkohshëm, Cookies Internet, dosjet junk, Historia e internetit dhe duke bërë një kërkim të shpejtë të regjistrit të sistemit. Funksionet e avancuara mund të analizuar dhe defragment regjistrit, analizuar dhe defragment disk drive, dhe analizuar dhe riparimin gabimet pavlefshme dhe shënimet e regjistrit. Butoni mirëmbajtjen një-klik do të kandidojë ndonjë nga mjetet që ju dëshironi në rend dhe pastaj ju japin zgjedhjen e se si ju do të donte për të riparuar gabimet. Ju gjithashtu mund të planifikojë disk pastrim; pastrimi histori, regjistrit pastrimi dhe disk defragging automatikisht duke përdorur këtë riparim PC software.

WinUtilities Edition Professional 15.2 plas

WinUtilities 15 Pro Crack & Features patch

 • WinUtilities Edition Professional 15.2 Crack kombinon defrag disk dhe të pastër, regjistrit të pastër & defrag, Sistemi optimization, privacy spastrim, fix shortcut, disk optimization, junk files clean, dhe me shume, Për të garantuar PC tuaj të drejtuar si një të ri.
 • Kjo ju jep një ndjenjë të re kompjuter përsëri.
 • Ju nuk duhet të jetë një profesionist ose di shumë për kompjuter. Të gjithë ju duhet të bëni është të instaloni atë, dhe disa klikime do të bëjë që ju të gëzojnë ndjenja e re PC përsëri.
 • Performanca më e mirë e PC tuaj për punën tuaj apo lojrave.
 • Të pastër dhe të rregulluar problemet e PC me një klik
 • Shpejtë dhe të fuqishme të Windows Clean.
 • Mbështetur të gjitha versionet e Microsoft Windows.
 • Lehtë për t'u përdorur.

How to Crack WinUtilities?

 • Download win utilities professional 15.0 setup dhe kyç
 • Install the Downloaded Setup as regular install
 • Software drejtuar software
 • për çelësat Serial README.txt hapur & Regjistruar Software.
 • Ju jeni Cracked.
 • Filloni duke përdorur programin Crack & Shijoje.

Download WinUtilities Professional Edition 15.2 plas

 

Lini një Përgjigju