McAfee Stinger Crack Portable

nga | shkurt 7, 2018

McAfee Stinger Portable

McAfee Stinger Portable Shkarko për Mac / Windows

McAfee Stinger Portable është një qëndrim i vetëm aplikacion që siguron funksionalitetin e saj, pa varësisht nga ndonjë softuer tjetër dhe hardware. McAfee Stinger Portable facilitate you with detection and removal of particular viruses. Kjo nuk është një alternativë për çdo mjet anti-virus. Por kjo është një mjet funksional për të ndihmuar përdoruesit dhe administratorët e tij, ndërsa trajtimin sistemin e infektuar. Stinger përdorin lloj të veçantë të teknologjisë së skanimit të quajtur të gjeneratës së ardhshme scan. Kjo teknologji skanimi ju lejon për të hequr viruset nga sistemi të tillë e cila është infektuar tashmë. Ju mund të përdorni atë vetëm për të hequr viruset. Ajo nuk e pengon sistemin tuaj nga infeksionet e mëvonshme virus. McAfee Stringer është rekomanduar vetëm në rast se ju nuk dëshironi të përdorni një anti-virus software në një bazë të rregullt. McAfee Stinger Portable usually is very simple to determine a system that is infected by a virus, por ndonjëherë është e vështirë. Nuk është një lloj i tillë i viruseve që shkon në sfond të sistemit tuaj operativ pa lënë ju e dini. spiun i tillë malware mbi ju duke përcaktuar informacionin e përdoruesit duke përfshirë të dhënat e sigurimeve shoqërore dhe numrat e kartës së kreditit që janë ruajtur në PC. McAfee Stinger mund të hiqni të gjitha malware të tillë, spyware, dhe viruset që synojnë të vjedh të dhënat tuaja private.

Simptomat e përbashkëta të infektimit me virus ndryshojnë nga virusi ndaj virusit. Shpesh sistemi dukshme ngadalësimi është një nga sinjalet e para që një kompjuter është i infektuar. Nëse kompjuteri juaj duket të jetë sillet ngadalshme se sa e zakonshme, pastaj një kërkim të shpejtë duke përdorur McAfee Stinger mund të ju ndihmojë për të gjetur nëse shkaku i problemit është një virus i cili po kandidon në sfond të kompjuterit tuaj. Nëse kompjuteri juaj rinis automatikisht ndërsa drejtimin ose të mbërthyer, your computer may have a virus that the McAfee Stinger Portable will be able to remove.

McAfee Stinger Portable Crack tipare kryesore

 • zbulon malware, spyware, dhe viruset dhe për të hequr ato plotësisht nga PC tuaj.
 • Opsioni i zbulimit të përshtatur.
 • Stinger tani mbart Real Protect – një e vërtetë-kohë teknologji zbulimin sjellje.
 • Automated klasifikimin e sjelljes e bazuar në re për të zbuluar malware zero-ditore në kohë reale.
 • Ajo mund të zbulojë kërcënimet e mundshme që mund të mos jetë dallueshėm nëpërmjet një tjetër antivirus.
 • McAfee Stinger Portable Crack tepër të thjeshtë për t'u përdorur.
 • Ndërfaqja e përdoruesit është mjaft themelore në mënyrë që një përdorues të zakonshëm mund të shpejt të kuptuar përdorimin.
 • McAfee Stinger Portable Real Protect thekson mësuarit e makinës.

Download McAfee Stinger Portable Crack

 
eksperti shqyrtues
 • McAfee Stinger 12.1.0.2475 plas
 • Secure Server Shkarko
 • Speed ​​shkarkimit
 • Software Quality
5.0

përmbledhje

McAfee Stinger Portable është një qëndrim i vetëm aplikacion që siguron funksionalitetin e saj, pa varësisht nga ndonjë softuer tjetër dhe hardware. McAfee Stinger Portable facilitate you with detection and removal of particular viruses

Sending
User Rating 0 (0 votes)

Lini një Përgjigju