DMCA

Законот Digital Millennium Copyright ("DMCA") | SActivator.com

Sactivator.com е во согласност со 17 U.S.C. § 512 и Законот Digital Millennium Copyright ("DMCA"). Тоа е нашата политика да одговори на сите известувања повреда и да преземат соодветни дејства според Законот за Digital Millennium Copyright ("DMCA") и други закони кои се применуваат за интелектуална сопственост.

Ако вашиот заштитен материјал беше објавен на sactivator.com или линкови до вашите авторски права материјал се враќаат преку нашите пребарувач и сакате овој материјал отстранети, мора да се обезбеди комуникација во писмена форма дека деталите на информациите наведени во следниот дел. Ве молиме да се свесни дека ќе биде одговорен за штетите (вклучувајќи ги сите трошоци и адвокатски хонорари) ако погрешат информации наведени на нашата веб-сајт што е кршење на вашите авторски права.

Ние укажуваат на тоа дека за прв пат го контактирате вашиот адвокат за правна помош за ова прашање.

Следните елементи мора да бидат вклучени во вашата барање кршење на авторските права:

  • Обезбедување на докази за овластеното лице да дејствува во име на сопственикот на исклучително право, дека е, наводно, прекршени.
  • Обезбеди доволно информации за контакт, така што може да ве контактираме.
  • Можете исто така мора да ги содржи валидна е-мејл адреса.
  • Мора да се идентификуваат со доволно детали за авторско дело се тврди дека биле прекршени, вклучувајќи и најмалку еден збор за пребарување со кој се појавува на материјалот во sactivator.com резултатите од пребарувањето.
  • Изјава дека жалат партија има добра волја верување дека употребата на материјалот на начин се жалеа на не е овластено од сопственикот на авторските права, неговиот агент, или со закон.
  • Изјава дека информациите во известувањето се точни, и под казна на вероломство, дека жалат партија е овластено да дејствува во име на сопственикот на исклучително право, дека е, наводно, прекршени.
  • Мора да биде потпишан од страна на овластеното лице да дејствува во име на сопственикот на исклучително право, дека е, наводно, прекршени.

Испрати известување за кршење!

Вашето име (потребно)

Твојата електронска пошта (потребно)

предмет

Вашата порака

Линг вашата поплака до други страни, како што нашите Интернет сервис провајдер нема да се забрза вашата барање и може да резултира со одложена реакција се должи на тужбата не е правилно да се поднесе.

Бидете сигурни дека пред DMCA