Политика за приватност

Политика за приватност | SActivator.com

sactivator.com ние признаваме дека приватноста на вашите лични информации е важно. Еве информации за тоа што видови на лични информации ќе добиеме и собираат кога ќе го користи "sactivator.comИ како ние се заштити вашите информации.

Ние никогаш не продаваме вашите лични информации на трети лица.

Ние ги користиме рекламни компании од трети страни да им служи на реклами, кога ќе ја посетите нашата веб-страница. Рекламите можат да содржат колачиња кои може да се користи од страна на рекламни компании да се разбере подобро параметри на посетителот и да им помогнат да се прикаже реклами поврзани. Сепак, добиените со реклами колачиња се собираат од страна на рекламирање компанија и ние немаме пристап до тие информации. Овие компании можат да користат информации (не вклучувајќи го вашето име, адреса, и-мејл адреса, или телефонски број) за вашите посети на овој и други веб-сајтови, со цел да се обезбеди реклами за стоки и услуги од интерес за вас.

Cookies и web beacons

Ние ги користиме рекламни компании од трети страни да им служи на реклами, кога ќе ја посетите нашата веб-страница. Овие компании можат да користат информации (не вклучувајќи го вашето име, адреса, или е-пошта) за вашите посети на овој и други веб-сајтови, со цел да се обезбеди реклами за стоки и услуги од интерес за вас. Ако сакате да добиете повеќе информации за оваа практика и би сакале да знаете вашите опции во однос на·не ја оваа информација се користи од страна на овие компании.

Видео клипот За Политика за приватност