Wavepad Swara Editor 8 Crack

Miturut | Februari 13, 2018

lunak Wavepad Swara Editor punika profesional audio lan music editor kanggo Windows lan Mac. Free Wavepad Registration Code 2018 helps the users to generate audio editing of their own choice. fitur unik wis luwih gumantung ing WavePad editor swara. WavePad dianggo minangka cara utawa mp3 editor. But Free Wavepad Registration Code 2018 also supports some other file formats including vox, GSM, WMA, audio nyata, TO, AIF, FLAC, OGG, lan liyane.

Wavepad Swara Editor

Wavepad Swara Editor 8 Ringkesan

Free Wavepad Registration Code 2018 can record and edit music, swara lan rekaman audio liyane. Nanging ngidini pangguna nalika nyunting file audio kanggo bisa Cut, salinan lan tempel bagean saka rekaman. Sawise editing bisa nambah efek kaya kumandhang, nambahi jumlahe lan gangguan swara. Panganggo wis pilihan nyuwék sunting berkas yen tindak liwat sembarang kesalahan senadyan operasi lunak iki gampang banget.

Wavepad Registration Code 2018 has multiple features to assist the users for audio editing. The user can import files from hard drive and even can also import directly from CD. There’s a built-in tool to burn whatever the user wants. pangguna uga bisa nyebut dhewe karo swara robot. As Free Wavepad Registration Code 2018 consists of a tone generator and even a text to speech generator feature.

Sampeyan May Uga Like Alesan 9.5 Crack Torrent

Ana tab ing ngisor penyuntingan kanggo mindhah cepet antarane mbukak file, alat zoom, supaya iku trep kanggo nyorot persis sisih pengguna pengin nalika nyunting. Sakabèhé pad Wave punika alternatif gedhe kanggo Audacity, standar mbukak-sumber kanggo editing berkas swara.

NCH Wavepad Free Registration Code 2018 fitur:

  • Free Wavepad Registration Code 2018 easy to use and have a user-friendly interface.
  • Duwe pribadi Editing kaya Cut, salinan, tempel, mbusak, masang, kasepen, otomatis Potong, komprèsi, Jarak owah-owahan lan liyane.
  • Duwe macem-macem efek Audio kalebu seru, normalake, ekualiser, envelope, nywara, kumandhang, malik, etc.
  • DirectX lan Virtual Studio Teknologi DLL (VST) support plugin menehi akses prodhusèn kanggo ewu pribadi tambahan lan efek.
  • Free Wavepad Registration Code 2018 software supports almost all audio and music file formats including mp3, GSM, WMA, TO, AIF, FLAC, Monggo, VOX, audio nyata, OGG, AAC, m4a, agêng, AMR, lan akeh liyane.
  • Processing kumpulan ngidini kedhaftar kanggo aplikasi efek lan ngenggalaken ewu file minangka fungsi.
  • pangguna bisa kobongan, search lan tetenger audio kanggo editing pas.
  • Piranti lunak bisa nggawe tetenger lan wilayah cepet golek, kelingan lan ngumpul perangan saka file audio dawa.
  • Piranti Lanjut kalebu FFT, sintesis wicara lan pangisi swara.
  • Duwe akeh fitur pemugaran Audio kayata brebeg lan klik aman pop.
  • WavePad editor Ndhukung tarif sampel saka 6 kanggo 192kHz, stereo utawa mono, 8, 16, 24 utawa 32 bit.
  • Sunting audio saka file pangguna video.
  • Dianggo langsung karo MixPad Multi-Track Audio Mixer.

Download Wavepad Swara Editor 8 Crack

 

Ninggalake a Reply