Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi | SActivator.com

sactivator.com kita kenal sing privasi pribadi informasi penting. Punika informasi apa jinis informasi pribadhi kita nampa lan ngumpulake nalika sampeyan nggunakake 'sactivator.com'Lan kepriye njogo informasi.

We tau ngedol informasi pribadhi kanggo pihak katelu.

Kita nggunakake perusahaan iklan pihak katelu kanggo ngawula iklan nalika ngunjungi situs web kita. Iklan uga ngemot cookie kang bisa digunakake dening perusahaan iklan kanggo luwih ngerti pilihan Pengunjung lan wong-wong mau kanggo nampilake iklan related. Nanging, cookie ditampa karo iklan sing diklumpukake dening perusahaan iklan lan aku ora duwe akses kanggo informasi sing. perusahaan iki uga nggunakake informasi (ora kalebu jeneng, alamat, alamat email, utawa nomer telpon) babagan kunjungan menyang lan situs liyane supaya kanggo nyedhiyani iklan bab barang lan layanan saka kapentingan kanggo sampeyan.

Cookies lan Beacons

Kita nggunakake perusahaan iklan pihak katelu kanggo ngawula iklan nalika ngunjungi situs web kita. perusahaan iki uga nggunakake informasi (ora kalebu jeneng, alamat, utawa alamat email) babagan kunjungan menyang lan situs liyane supaya kanggo nyedhiyani iklan bab barang lan layanan saka kapentingan kanggo sampeyan. Yen arep informasi luwih lengkap babagan laku lan kaya ngerti opsi ing hubungan kanggo·ora gadhah informasi iki digunakake dening perusahaan iki.

Watch Video About Kebijakan Privasi