WinZip 20.0 kokain Pro

Miturut | Januari 17, 2017

WinZip 20.0 kokain Pro

download WinZip 20.0 Crack kode aktifitas Pro Free

WinZip 20.0 Kokain lunak Pro makaryakke ing ZIP lan format ZIPX majeng komprèsi gambar. Ketemu kabeh komprèsi gambar, ngeker raga lan extraction kabutuhan pangguna. Iku alat sanget kanggo zipping file lan bareng langsung karo layanan basis maya. Pangguna bisa tetep file aman dening encrypting mau sadurunge padha ngirim menyang méga. komprèsi format WinZip ndhukung sing BZ2, ZipX, PPMD, LZMA lan WavPack. Win lunak Zip wis didhukung dening loro sistem operasi Windows lan Mac. Ing versi paling anyar saka WinZip Crack, ZIPX, njedulake file cilik karo kalkulus komprèsi majeng.

sanadyan WinZip 20.0 Crack Pro compresses mung kanggo enem format file. Nanging kode aktifitas WinZip bisa extract file saka 13 format, kalebu saben format standar. format extraction didukung yaiku ZIP, TAKSI, RAR, GZ, ISO, TAR, TGZ, IMG, ZipX, BZ2, PPMD, 7Z lan LZMA. tambahan, WinZip crack 20 software bisa nggawe arsip timer menyuling, arsip pamisah menyang macem-macem volume lan ndandani rusak arsip. Wis kemampuan otomatis mriksa lan ndandani file rusak saliyane Performing serep njadwal zipping file.

tab pribadi ing toolbar saka WinZip 20.0 Crack Pro aplikasi kasusun saka macem-macem fungsi migunani, kalebu Multi-Part berkas ZIP, Self-menyuling exe lan Uuencoded Gambar. WinZip pro karo aktifitas kode Pack ngidini kedhaftar kanggo encrypt file ZIP, lan Unzip lan nyoba file sadurunge padha arep apa supaya wong-wong mau utawa ora. Menapa malih, wis alat kanggo tumindak mrekso ing file lan pilihan alat liyane kanggo nindakake mindai kinerja sistem. Menapa malih, bisa ngowahi dokumen kanggo PDFs lan file compress PDF. Bisa uga nambah watermarks adat kanggo nyegah Nyalin ora sah. Watermarks sing addable kanggo enem jinis file, kang BMP, GIF, JPG, PDF, PNG lan TIF.

WinZip 20.0 Crack Pro wis Fitur Apik banget

  • maca sandi B64, HQX, File NEW.
  • Configurable integrasi Microsoft Windows Shell
  • Ndhukung kanggo ARC lan ARJ arsip yen program external cocok sing diinstal
  • WinZip duwe pilihan kanggo gawe jadwal serep, lan serep kanggo CD, DVD utawa Blu-ray.
  • WinZip nawakake user guide ngewangi lan FAQs kanggo pangguna sinau kanggo nggunakake piranti lunak lan njawab pitakonan umum.
  • lunak Zip ndadekake nuduhake set akeh foto digital lan gambar gampang.
  • Iku ngowahi gambar-resolusi dhuwur kanggo ukuran enggo bareng luwih trep.
  • WinZip ngijini nuduhake file kanggo Facebook, Twitter lan LinkedIn.
  • Nawakake dibangun ing sambungan menyang layanan file-fungsi enggo bareng kayata Dropbox, Google Drive, SkyDrive lan Box.

Carane Crack lan langkung WinZip 20 Serial tombol

  • Download WinZip Crack 2017 karo tombol wangun diwenehi tombol serial lan lemari.
  • WinZip Latest serial key dikunci, mbukak kunci lan tombol ing.
  • nginstal retak WinZip 20.0
  • Wiwiti maneh sistem lan ngganti file retak
  • Saiki ketik kode aktifitas premium
  • Sampeyan wis rampung.

download Here

Pengarang: Emily Kenzie

Total wuyung, writer, maven Travel. Explorer. guru web. penggemar Food. penggemar alkohol. Infuriatingly asor trailblazer internet.

Salah panginten ing "WinZip 20.0 kokain Pro

  1. John B

    Aku Software mbiyantu & informasi sing nyedhiyani kanggo artikel. Aku bakal menehi tetenger blog lan mriksa maneh tengen kene seneng.

Ninggalake a Reply