Munggah saka Tomb Raider Crack kanggo PC

Miturut | Desember 12, 2016

Munggah saka Tomb Raider Crack

Download Rise of the Tomb Raider Crack Free

The Rise of the Tomb Raider Crack kanggo PC tumindak karo corak ngulandara video game. Dalane crito game nderek Lara Croft minangka dheweke usaha menyang Siberia ing panelusuran saka kutha misuwur saka Kitezh. Tempur masyarakat paramilitèr sing yakuwi ing ngantem dheweke janji ing kutha kang pati. Game utamané fokus ing kaslametané lan pertempuran. Menapa malih, pemain uga bakal njelajah malang lan macem-macem pilihan tombs.Camilla Luddington mundhak bali kanggo swara lan wis kaleksanan perané minangka Lara. Pemain kudu ngontrol Lara liwat macem-macem kahanan kaya mungsuh battling, lan pagawean puzzle bagean platform. Dheweke nggunakake Gadgets beda kanggo advance lan pindhah ing liwat crita. Salajengipun, Lara bisa nggunakke lingkungan kanggo kauntungan ing game. Dheweke bisa ndhelikake ing bushes utawa wit. More menarik iki pakaryan Molotov koktail lan granat khusus, njupuk panah ing obyek kanggo disambi mungsuh.

Camilla Luddington mundhak bali kanggo swara lan wis kaleksanan perané minangka Lara. Pemain kudu ngontrol Lara liwat macem-macem kahanan kaya mungsuh battling, lan pagawean bagean platform teka-teki. Dheweke nggunakake Gadgets beda kanggo advance lan pindhah ing liwat crita. Salajengipun, Lara bisa nggunakke lingkungan kanggo kauntungan ing game. Dheweke bisa ndhelikake ing bushes utawa wit. More menarik iki pakaryan Molotov koktail lan granat khusus, njupuk panah ing obyek disambi enemies.Additionally, Lara nduweni daya saka traversing payon lan uga bisa supaya pertempuran kabeh dening climbing wit. Macem-macem jinis busur bisa digawe nggunakake saka kéwan tartamtu lan bahan kang Lara bisa mburu lan nyelametake. pistol Lara kang, climbing sumbu lan shotgun, senapan serbu saben karo Varian sing ing tumindak. New item ing Munggah saka Tomb Raider Crack game kalebu piso mburu kanggo gegeran utawa nyolong serangan. A re-breather uga ditambahake kanggo eksplorasi ing jero banyu, lan Pick kunci kanggo mbukak crates dikunci lan doors.Platforming mekanika uga bagéan saka ngulandara kaya jumping forwards marang tembok vertikal lan nglangi. Lura bisa nindakake jumping saka lis kanggo lis uga swinging ing trapeze ing.

tambahan, Lara nduweni daya saka traversing payon lan uga bisa supaya pertempuran kabeh dening climbing wit. Macem-macem jinis busur bisa digawe nggunakake saka kéwan tartamtu lan bahan kang Lara bisa mburu lan nyelametake. pistol Lara kang, climbing sumbu lan shotgun, senapan serbu saben karo Varian sing ing tumindak. New item ing game kalebu piso mburu kanggo gegeran utawa nyolong serangan. A re-breather uga ditambahake kanggo eksplorasi ing jero banyu, lan Pick kunci kanggo mbukak crates dikunci lan doors.Platforming mekanika uga bagéan saka ngulandara kaya jumping forwards marang tembok vertikal lan nglangi. Lura bisa nindakake jumping saka lis kanggo lis uga swinging ing trapeze ing. The rise of the tomb raider PC crack solves your problems. Here are some features of rise of tomb raider crack.

Munggah saka Tomb Raider Crack Game Wis Fitur Apik banget

  • sistem pakaryan:
    Pemain bisa nggawe item kaya jinis panah beda (racun, grenade, tali, climbable, geni) ing lingkungan atos game dening scavenging bahan saka tetanduran lan kéwan.
  • sistem weather:
    Loro karakter manungsa lan kewan bisa nanggepi siklus dina-wengi.
    Tuladhane, yen wektu mangsa Lara kudu nyaut wolf kang mung metu sajrone wektu tartamtu saka dina kanggo nggawe jas mangsa hardier
  • fitur mobilitas:
    Lara bisa nglangi kang bakal nambah kanggo cara pertempuran dheweke.
  • acara wektu cepet:
    Bisa apa dodging supaya traps agawe ing game lan nindakake pagawean serangan lan counters.
  • Gampang kanggo muter:
    Iku narik lan gampang kanggo muter game karo opsi gerakane Gamelan.
  • 3D Interface:
    ayu mujur nengen lan lokasi ayu, views gunung, etc. menehi pamuter kanggo aran kabeh kedados kanggo nyata. Ndadekake pemain liyane melu ing.

Carane Gunakake & Crack Rise of Tomb Raider

  • Download rise of the tomb raider crack status free by given Locker
  • Saiki Download game saka tombol diwenehi
  • Ganti file crack saka direktori game
  • Enjoy The tomb raider crack game.

Download Rise of the Tomb Raider Crack for PC

Pengarang: Emily Kenzie

Total wuyung, writer, maven Travel. Explorer. guru web. penggemar Food. penggemar alkohol. Infuriatingly asor trailblazer internet.

Ninggalake a Reply