DMCA

Undhang Digital Millennium Copyright ("DMCA") | SActivator.com

Sactivator.com wis netepi 17 U.S.C. § 512 lan Undhang Digital Millennium Copyright ("DMCA"). Iku privasi kita nanggapi marang bewara pelanggaran lan njupuk tindakan cocok miturut Undhang-undhang Digital Millennium Copyright ("DMCA") lan hukum intellectual property ditrapake liyane.

Yen materi hak cipta wis dikirim sactivator.com utawa yen pranala menyang materi hak cipta sing bali liwat search engine lan pengin materi iki dibusak, sampeyan kudu nyedhiyani komunikasi ditulis sing rincian informasi kadhaptar ing bagean ngisor. Monggo weruh sing bakal tanggung jawab kanggo kerusakan (kalebu biaya lan pengacara 'Fees) yen misrepresent informasi kadhaptar ing kita sing wis infringing ing hak cipta Panjenengan.

We suggest sing pisanan hubungi Agung kanggo pitulungan legal ing prakara iki.

Unsur iki kudu klebu ing hak cipta pratelan:

  • Nyedhiyani bukti-bukti wong sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik saka hak eksklusif sing dinuga infringed.
  • Nyedhiyani informasi kontak cekap supaya kita bisa ngubungi sampeyan.
  • Sampeyan uga kudu kalebu alamat email bener.
  • Sampeyan kudu ngenali ing rinci cekap karya hak cipta ngaku wis infringed lan kalebu paling siji ukoro ing kang materi katon ing sactivator.com asil panelusuran.
  • A statement sing partai sambatan wis apik iman yakin sing nggunakake materi ing proses sambat ora sah dening pemilik hak cipta, agen sawijining, utawa hukum.
  • A statement sing informasi ing kabar punika akurat, lan ing paukuman saka perjury, sing partai sambatan wis sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik saka hak eksklusif sing dinuga infringed.
  • Kudu mlebu dening wong sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik saka hak eksklusif sing dinuga kang infringed.

Kirimi kabar pelanggaran!

Jenengmu (dibutuhake)

panjenengan Email (dibutuhake)

Subyek

Pesenmu

ling Panjenengan complaint kanggo katelu liyane kayata Provider Service Internet kita ora bakal nyepetake penjenengan lan awet respon telat amarga complaint ora mlaku kang diajukake.

Dadi Manawa Sadurunge DMCA